Kreatorzy Smaku catering

Piątek – 08.05.2020r

Comments are Off

SPIŻARNIA
(dania na zimno do samodzielnego podgrzania, zamów na dwa dni)

Fasolka po bretońsku 1l (3 por) – 15,50 zł
Pierogi z mięsem tacka (15-16 szt) 0,75kg – 24 zł
Pierogi ruskie tacka (15-16 szt) 0,75kg – 24 zł
Sałatka jarzynowa 0,25kg – 5 zł
Młoda kapusta zasmażana 0,5kg – 10 zł
Sałatka cesarska (mix sałat z warzywami, kurczak, grzanki, ser grana padano, sos winegret) 0,4kg – 14 zł
Sałatka grecka z łososiem (mix sałat z warzywami, oliwki, feta, łosoś wędzony, grzanki, sos winegret)
0,4kg – 14 zł

 

ZUPA

Rosół z makaronem – 7 zł
Flaki – 10 zł

 

II DANIA – 18 zł

Ryba smażona (miruna)
Karkówka pieczona w sosie własnym
Grillowany filet drobiowy z cukinią zapiekany serem
Kotlet drobiowy
Żeberko pieczone w sosie kurkowym

 

JARSKIE – 16 zł

Cukinia faszerowana ryżem z warzywami

 

 SPECJAŁ – 22 zł

Polędwiczka wieprzowa pieczona w sosie kurkowym

 

DODATKI

ziemniaki puree, kopytka, kasza jęczmienna
surówka colesław, sałata ze śmietaną, młoda kapusta zasmażana

 

O autorze