Kreatorzy Smaku catering

Wigilia firmowa.

Tradycyjnie w okresie Świąt Bożego Narodzenia organizowane są wigilijne spotkania dla pracowników.

Wigilia firmowa w PGNiG zaplanowana była dla około 80 osób. Przewidziano pełną obsługą kelnerską. Menu składało się z:

Bufet gorący:

Zupa: Grzybowa z łazankami Barszcz czerwony z uszkami z kapustą i grzybami

II danie:

Dorsz smażony panierowany w sezamie Łosoś pieczony w pesto Pierogi z kapustą i grzybami

Dodatki:

Kapusta wigilijna Ziemniaki pieczone z rozmarynem Kapusta kiszona

Zimne przekąski:

Mix śledzi (z cebulką, w śmietanie, z buraczkami i grillowaną gruszką) Ryba po grecku Łosoś gotowany w galarecie z cukinią i musem cytrynowym Karp w galarecie z jajem przepiórczym Roladka z soli ze szpinakiem i paluszkiem krabowym Canelloni z łososia wędzonego z serkiem philadelphia Dodatki: pieczywo, masło, sos tatarski, sos czosnkowy

Sałatki:

Sałatka tradycyjna z jajem w majonezie Sałatka śledziowa

Stół słodki:

Kawa Herbata smakowa Kompot z suszu Woda mineralna Sok pomarańczowy

Ciasta świąteczne:

makowiec, sernik, szarlotka, keks, miodownik, tort makowo – pomarańczowy

Obsługa:

Usługa obejmowała transport, obsługa kelnerska, pełna zastawę, podgrzewacze do bufetów, obrusy, skertingi, stoły pod bufet, dekoracja świąteczna, stoliki koktajlowe.

Wigilia firmowa w PGNiG