Kreatorzy Smaku catering

Niedziela – 10.12.2023r.

Zamówienia z odbiorem własnym przyjmujemy

 pod numerem – 503 693 847

 

ZUPA

Rosół z makaronem – 11 zł
Krem z pomidorów z grzankami – 11 zł
Flaki – 15 zł

 

II DANIA – 25 zł

Miruna zapiekana szpinakiem i mozzarellą
Panierowana roladka ze schabu z białym serem, ogórkiem kiszonym i koperkiem
Kotlet drobiowy
Pulpety wieprzowe w sosie kurkowym
Kotlet mielony wieprzowy

 

JARSKIE – 22 zł

Krokiety z kapustą i grzybami

 

SPECJAL – 28 zł

Grillowane polędwiczki w sosie z podgrzybków

 

FIT – 27 zł

Indyk grillowany w sosie pomidorowym z oregano i  bazylią

 

DODATKI

Ziemniaki opiekane / kasza gryczana / puree z batatów
Surówki: kiszona kapusta / czerwona kapusta / pekińska  / na ciepło: fasolka szparagowa

 

SPIŻARNIA
(dania na zimno do samodzielnego podgrzania / ceny zawierają koszty opakowania)

Kapusta wigilijna 0,5kg – 15,50 zł
Krokiety z kapustą i grzybami (5 szt) – 25 zł
Pierogi z kapustą i pieczarką tacka (15-16szt) 0,75 kg – 22zł
Cielęcina na białym winie ze śmietaną i tymiankiem 0,5l – 18 zł
Wołowina po burgundzku 0,5l – 21 zł
Sałatka jarzynowa 0,5 kg – 15 zł
Tortilla kurczakiem i warzywami 2 szt– 17 zł
Tortilla z łososiem i warzywami 2 szt – 17 zł
Sałatka cesarska (mix sałat z warzywami, kurczak, grzanki, ser, sos winegret) 0,4kg – 21 zł
Sałatka grecka (mix sałat z warzywami, oliwki, feta, wędzony łosoś, sos winegret) 0,4kg – 21 zł
O autorze