Czwartek – 18.10.2018r.
Chcesz zjeść lekko?
Zapraszamy na danie FIT:
Pieczeń wołowa w ratatouille warzywnym – 20 zł
Dodatkowo proponujemy sałatki w cenie 15 zł
Sałatka grecka
(mix sałat z warzywami, wędzony łosoś, ser feta, oliwki, winegret)
Sałatka arabska
(makaron ryżowy, pieczarki, por, kurczak gyros)
ZESTAW DNIA – 16 zł
Zupa z fasolki szparagowej – 4 zł
Pulpet drobiowy w sosie koperkowym, ryż, surówka z czerwonej kapusty – 14 zł
ZUPY DO WYBORU
Pomidorowa z makaronem – 5,50 zł
Krupnik – 5,50 zł
II DANIE + DODATKI – do wyboru – 16 zł
Szynka z pieca szpikowana boczkiem w sosie pieczeniowym
Rolada drobiowa w sosie pomidorowym
Grillowany filet z kurczaka w sosie grzybowym
Szynka grillowana w papryce duszonej z pesto bazyliowym
Karkówka w sosie kurkowym
Danie jarskie (czas oczekiwania 10 min)
Kotlet sojowy smażony w jaju, ryż, mix sałat z winegretem
SZEF KUCHNI POLECA
Sznycel z indyka panierowany w sezamie – 20 zł
Burger ze stekiem drobiowym, świeżymi warzywami i sosem czosnkowym,
ziemniaki pieczone, mix sałat z winegretem – 16 zł