Menu tygodnia: 23-27.09.2024r.
Żurek z jajem
Sznycel wieprzowy z jajem sadzonym, ziemniaki puree, mizeria
Tajska z pieczonymi warzywami na mleku kokosowym z kolendrą i limonką
Filet z kurczaka faszerowany pomidorem, mozzarellą i jarmużem, frytki, sałatka ze szpinaku, rukoli, pomidorków cherry, prażonych orzechów i miodowo-musztardowym sosem winegret
Zacierkowa z paloną cebulką
Placek ziemniaczany z gulaszem węgierskim, kwaśna śmietana, surówka z kiszonej kapusty z kminkiem
Bulion wołowo-drobiowy z zielonym groszkiem, kolendrą i makaronem ryżowym
Pieczone udko z kurczaka marynowane w słodkim chili i imbirze, ziemniaki opiekane z rozmarynem, mix sałat z sosem czosnkowym
Pieczarkowa z makaronem
Tarta z pieczonym łososiem, jarmużem i suszonym pomidorem, wiosenna z sosem winegret